Retur

Politici de livrare și returnare

Plata

Plata se face doar după ce coletul a fost ridicat și verificat. Plata este ramburs la ridicarea coletului, iar doar cu exceptii speciale se efectuează prin transfer bancar, dacă cumpărătorul a optat pentru verificare.

Transport

Transportul se efectuează prin curier (Fan Courier, Dpd, Cargus, Sameday și alții) cât și prin Poșta Română la unele ocazii. Durata medie de livrare este de 1-2 zile lucrătoare, dacă cumpărătorul optează pentru asta.

Verificare

Oferim livrare cu verificare la orice produs, pentru a lăsa clienții să verifice produsul și să se asigure că este conform așteptărilor lor. În cazul în care produsul prezintă probleme de fabricație sau mărimea nu se potrivește, clienții pot returna produsul.

Retur

Oferim retur doar in caz in care produsul nu este acelasi care s-a stabilit initial sau daca are defectiuni de fabricatie suficient de grave. Produsul trebuie să fie nepurtat, fără urmă de uzură și toate accesoriile intacte. Se poare schimba produsul cu alt produs sau acelasi produse dar marime diferita.

In caz de retur produsul va fi ridicat întai de dumneavostră si va fi verificat de noi si apoi va trimitem produsul potrivit înapoi.

Nu acceptăm retur dacă nu se regăsesc problemele de mai sus.

Probleme de fabricație

În cazul în care produsul prezintă probleme de fabricație, clienții pot returna produsul pentru a fi înlocuit sau pentru a primi o rambursare. În astfel de cazuri, costurile de transport sunt suportate de noi.