Cum poți câștiga o un outfit complet de la SHOERESIDENCE!

Zeci de persoane au avut norocul să primească din partea noastră cel puțin o pereche de adidași pentru că ne-au susținut și au fost mereu prezente la postările și la noile noastre apariții, atât online, cât și în persoană.

Ca mulțumire, din partea ShoeResidence, lunar se organizează un giveaway pe pagina noastră de Instagram @shoe.residence, unde oferim încălțăminte, articole vestimentare, precum și oferte și reduceri persoanelor extrase aleatoriu la giveaway.

Pentru a participa la giveaway-urile organizate de ShoeResidence și a avea șansa de a câștiga încălțăminte, articole vestimentare și oferte speciale, urmează acești pași:

Cum să te înscrii la giveaway pe Instagram:

 1. Dă follow paginii de Instagram: Accesează pagina @shoe.residence și apasă pe butonul "Follow" pentru a începe să urmărești pagina.

 2. Etichetează prietenii tăi: La postările de giveaway, lasă un comentariu și etichetează prietenii tăi pentru a intra în tragerea la sorți. Cu cât etichetezi mai mulți prieteni, cu atât ai șanse mai mari să fii ales.

 3. Participă activ: Fii activ pe pagina de Instagram, like, comentează și distribuie postările pentru a te asigura că ești eligibil și că ai șanse mai mari la extragere.

Bonus - Cum să obții o șansă în plus:

 1. Abonează-te la newsletter:

  • Intră pe site-ul ShoeResidence.
  • Găsește caseta de abonare la newsletter situată în partea de jos a paginii.
  • Introdu adresa ta de email și înscrie-te.
 2. Deschide și citește email-urile: Asigură-te că deschizi și citești email-urile primite de la ShoeResidence. Cei care sunt activi și implicați în email-urile lor au o șansă suplimentară de a câștiga.

Desfășurarea giveaway-ului:

 • Extragere lunar: La sfârșitul fiecărei luni, ShoeResidence va face extragerea și va anunța câștigătorii pe pagina lor de Instagram.
 • Selecție aleatorie: Câștigătorii sunt aleși aleatoriu din cei care au dat follow și au participat activ la postările de pe pagina de Instagram și cei care sunt abonați la newsletter.

Linkuri utile:

 • Pagina de Instagram: ShoeResidence Instagram
 • Abonare newsletter: Accesează site-ul ShoeResidence și introdu email-ul în caseta de abonare din josul paginii.

Notă:

Participarea la giveaway-uri poate să fie o metodă excelentă de a obține produse gratuite și reduceri, dar asigură-te că urmezi toți pașii menționați pentru a avea o șansă reală de a câștiga.

Mult succes și nu uita să fii activ pe Instagram și să citești email-urile de la ShoeResidence pentru a te bucura de toate avantajele oferite!