Cei mai buni adidasi pentru alergare

Cei mai buni adidasi pentru alergare

Cei mai buni adidasi pentru alergare

 
 
5
 
(28)

Bine ai venit pe pagina noastra, dedicata pentru cei mai buni adidasi pentru alergare. In Romania, pentru anul 2023 ai de ales intre adidasi si pantofi sport pentru alergat si jogging de cea mai buna calitate. Gasesti atat modele de dama, fete si femei, precum si barbati sau copii. Sunt bune pentru diverse suprafete, precum asfalt, ciment, alergat pe banda, munte, padure, sosea sau trail. In dependenta de sezon, poti opta pentru modele de iarna sau vara. Poti sa vezi acesti adidasi pentru alergat Nike Quest 4.

Top adidasi pentru alergare – TOP 10 modele noi

Cei mai buni adidasi pentru alergare sunt Nike Quest 4. Alege top adidasi pentru alergat din acest an, profesionali sau ieftini, daca prinzi oferte si reduceri de sezon sau black friday. Pentru alergat pe ploaie te poti orienta catre adidasi si ghete cu Goretex, impermiabili, adica waterproof. Noi te vom ajuta cu recomandari si sfaturi de achizitie. Ai de ales intre branduri cu renume precum Nike, Asics, Adidas, Columbia, Puma, New Balance, Fila, Reebok. Inclusiv oferte de outlet.

adidasi pentru alergare buni

Cuprins

 

Adidasi pentru alergare Nike Quest 4

adidasi pentru alergare ieftini

Culoare: alb, gri cenusa, negru
Sport: alergare
Material: textil, material sintetic
Material interior: textil
Tip inchidere: siret
Stil: profil jos

Adidasi pentru alergare Under Armour Surge 3

adidasi ieftini de alergat

Culoare: albastru royal, negru
Imprimeu: logo
Material: textil, material sintetic
Material talpa: alte materiale
Cod produs: 3024883-401

Adidasi pentru alergare Nike React Miler 3 Road

adidasi alergare pentru femei buni

Sezon: primavara-vara, toamna-iarna
Informatii suplimentare: respirabilitate, material usor
Material: textil, material sintetic
Tip sustinere: amortizare, stabilitate
Culoare: alb, roz somon, verde lime
Tehnologie talpa: nike react

Pantofi Asics pentru alergare Gel-Cumulus 23

adidasi alergare barbati buni

Sezon: primavara-vara, toamna-iarna
Tehnologie talpa: flytefoam®, asics® gel™
Tip sustinere: amortizare
Material: textil, material sintetic
Sport: alergare
Asics are un calapod mai mic decat cel standard. Alegeti o masura cu jumatate de marime mai mare decat cea pe care o purtati de obicei.

Adidasi pentru alergare Adidas Performance Galaxy 5

pantofi sport buni

Material usor, dungi emblematice contrastante
Tehnologie talpa: cloudfoam, ortholite®
Primavara-vara, toamna-iarna
Culoare: verde persan
Stil: profil jos
Material: textil, material sintetic

Cum alegi cei mai buni adidasi pentru alergare?

Incaltamintea competitiva are o talpa subtire, dura si este usoara. Calcaiul si degetul sunt lipsite de orice fel de captuseala. Cu acesti pantofi se pot atinge viteze mari, dar sistemul musculo-scheletic este supus mai multa stres. Drept urmare, incurajam utilizarea acestuia doar in timpul turneelor. Alergarea pe trail, pe de alta parte, necesita utilizarea de pantofi grei, durabili, cu o amortizare suficienta.

De ce ai nevoie de adidasi pentru alergat?

Alergarea trail devine din ce in ce mai populara, inclusiv alergarea pe teren dur pe distante diferite. Are nevoie de incaltaminte puternica si bine protejata pentru picioare. Banda de rulare usoara si amortizarea medie sunt ideale pentru teren uscat si ferm. O bena de rulare agresiva, adanca este necesara pentru a alerga in noroi.

🛒 Categorii Adidasi pentru alergare
✂️ Reduceri 30%
🏷️ Promotii In mod regulat
🚚 Livrare gratuita Da
↩️ Perioada de retur 30 zile, gratuit
✉️ Modele diverse Da
🎁 Card cadou Disponibil
⏰ Actualizare Astazi

Cei mai buni adidasi pentru alergare 2022

adidasi de alergare de top

Pe langa comoditate, este important sa luati in considerare tipul de alergare la care doriti sa participati atunci cand alegeti cei mai buni adidasi pentru alergare. Daca inca nu esti hotarat, arunca o privire la ghidul nostru pentru diferite tipuri de pantofi de alergat. Solizi si bine amortizati, adidasii de antrenament sunt norma in aceste zile. Sarcina lor este de a reduce sarcinile de stres atunci cand alearga prin fixarea ferma a piciorului pe loc.

Picioarele sunt supuse unui nivel distinct de stres, indiferent daca alergati pe plimbari de pamant, pe asfalt, pe simulatoare de antrenament sau pe stadion. Antrenamentul pe orice suprafata necesita utilizarea incaltamintei specializate.

Tractiunea si amortizarea sunt necesare la calcai si deget sau pe toata talpa pantofului pe teren dur si plat. Alege pantofi cu amortizare decenta si un top usor si ventilat daca intentionezi sa faci mult antrenament. Multi dintre acesti pantofi sunt largi si ofera un sprijin excelent pentru picioarele tale.

Daca podeaua stadionului in sine ofera suficienta amortizare, atunci adidasii de asfalt sunt potriviti pentru tine. Un sistem de amortizare este o necesitate pentru masina dvs. Stresul asupra coloanei vertebrale si a articulatiilor va fi atenuat facand acest lucru.

Top adidasi pentru alergare in Romania

In conditii umede, adidasii cu membrana impiedica intrarea apei in pantof. Cei mai buni adidasi de alergare pentru teren accidentat includ un deget ferm sub degetele de la picioare, protectie pentru calcai si amortizare decenta.

Talpile si fecioarele adidasilor pentru banda de alergare sunt inadecvate pentru alergarea pe traseu, deoarece au o talpa mai moale si o parte superioara cu plasa deschisa. De dragul picioarelor tale, foloseste-ti adidasii doar pentru ceea ce au fost proiectati. Modul in care picioarele alergatorilor cad pe pamant in timp ce folosesc diverse strategii de alergare variaza.

Toata lumea se naste cu capacitatea de a alerga incet si pe distante lungi, bazandu-se pe mersul de la calcai la deget. Aterizarea calcaiului este factorul principal in determinarea greutatii unui cal.

adidasii cu toc inalt si amortizare decenta a tocului sunt ideali pentru acest design. Sprinterii folosesc alergarea cu degetele de la picioare ca metoda de antrenament. Degetele de la picioare sunt folosite pentru aterizare. O talpa subtire este necesara pentrucei mai buni adidasi pentru alergare pentru a-i mentine usoari.

Adidasi pentru alergare buni si ieftini

Pentru unele persoane, interiorul pantofului se uzeaza mai repede decat exteriorul, in timp ce opusul este valabil pentru altii. De vina sunt diferitele forme de pronatie. Unde si cat de multa presiune se pune pe picior. Alege cei mai buni adidasi pentru alergare in functie de tipul de persoana care esti.

Daca pronatia ta este extrema, ar trebui sa cauti modele care sa ofere un suport suplimentar si un suport adecvat pentru arc. Daca sarcina de soc nu este suficient de inmuiata, este necesara o amortizare suplimentara. Branturile ortopedice sunt o optiune daca iti place un model dar pronatia nu iti merge.

Umiditatea, mizeria, zapada si murdaria fina sunt toate tinute la distanta de adidasii echipati cu o membrana. Vremea ploioasa necesita modele cu blaturi rezistente la apa si murdarie. Pantofi cu impanzire metalice concepute pentru conditii de gheata. Daca ai de gand sa te antrenezi la soare, asigura-te ca ai suficienta ventilatie. Insertiile sunt adesea vazute in exterior, dar pot fi gasite si in interiorul talpii.

Specialistii sunt bucurosi sa va raspunda la orice intrebari pe care le aveti. Gasiti modele acceptabile si testati-le pe platforma comerciala. Fa cativa pasi, alerga cateva ture, stai pe degetele de la picioare si pe calcaie si vezi cum se simt. Chiar si pe banda de alergat.

Cand cumparati pantofi online, acordati atentie detaliilor. Toate caracteristicile cele mai critice sunt identificate de producatori. De la prezenta impregnarii hidrofuge pana la tipul de pronatie, asigurati-va ca verificati tabelul de marimi, masurati-va picioarele si alegeti dimensiunea corecta.

Video
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

author

Salutare! Sunt Ciprian, autor la Smartbuyer.ro. De mai bine de 10 ani ajutam oamenii sa faca alegeri corecte, atunci cand planifica sa cumpere un produs nou.

 
 
Înapoi la blog

Scrieți un comentariu