Colaborează cu Shoeresidence, devin-o beneficiar!

În era digitalizării comerțului online, s-a creat o nouă oportunitate prin care oamenii pot eficientiza și optimiza aducerea pe piață a produselor de calitate către un număr cât mai mare de persoane, fără a mai plăti sume uriașe pentru produse aflate în mare vogă.

Această revoluție împotriva designerilor care nu fac decât să fie o umbră pe pământ este pentru toate persoanele care știu că în spatele unei textile nu stau costuri exorbitante și că toată lumea ar trebui să își permită orice model prezent pe piață!

Cu această ocazie, deschid ușile oricărei persoane care dorește să se alăture unei echipe binevoitoare și gata să aducă un beneficiu societății, precum și un avantaj personal.

Oricine ai fi, te poți alătura echipei pentru a crește compania, colaborând cu noi pe plan profesional. Orice idee ai avea legată de cum ai putea ajuta la creșterea noastră este binevenită. Crearea de conținut este una dintre cele mai bune metode la momentul actual, și dacă ești de aceeași părere și dorești să devii parte din grupul nostru, nu ai decât să ne contactezi pe email la shoeresidence@outlook.com sau pe Instagram la @shoe.residence.